İl Sağlık Müdürümüz Doç.Dr. Recep BENTLİ İlçemizde Yapımı Devam Eden 100 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat Alanında İncelemelerde Bulundu
05 Ağustos 2019

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Recep BENTLİ, ilçemizde yapımı devam eden 100 Yataklı Devlet Hastanesi ve 10 daireli personel lojman inşaatını; Başhekimimiz Uzm. Dr. Haşim ÖZDEMİR, İlçe Sağlık Müdürümüz Mehmet Emin MURAT, İdari ve Mali İşler Müdürümüz Ali TOPAL,  Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Mehmet Murat ALTUNTAŞ eşliğinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 5 genel ameliyathane odası, 10 yataklı yoğun bakım, 30 poliklinik odası, 4 ağız ve diş sağlığı üniti ve 6 yataklı palyatif bakım merkezine sahip olacak hastanemizin fiziki gerçekleşme oranı %35’ e ulaşmış bulunmaktadır.

• ddhinsaat-1.png
  • ddhinsaat.jpg