İdari ve Mali İşler Müdürü

İ
dari ve Mali Hizmetler Müdürü
Ali TOPAL

1981 yılında Malatya’da doğdu.  İlköğretim ve lise öğrenimini Doğanşehir İmam Hatip Lisesi (orta okul), Vaizoğulları Sağlık Meslek Lisesinde tamamladı.  Anadolu Üniversitesi (Adalet Meslek Yüksek Okulu)’nde önlisans eğitimini ve İnönü Üniversitesi Sağlık yüksek okulu(Sağlık Memurluğu)’ndan lisans eğitimini tamamladı. Yüksek Lisans eğitimini Uluslararası Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi (Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek lisansı)’nde tamamlamıştır.

Malatya Devlet Hastanesi’nde 2001-2003 yıllarında Faturalandırma ve Bilgi İşlem birimlerinde, 2004-2005 yıllarında Arşiv, Hasta Kabul, Adli Arşiv, Adli kalem, Acil Vezne birimleri sorumluluğu ve koordinatörlüğünde, 2005-2011 yıllarında Ortopedi ve Travmatoloji Ameliyathanesinde görev yapmıştır.

2009-2012 yılları arasında Özel Lilüfer Karahan SRC Eğitim Merkezi’inde ilk yardım eğiticiliği yapmıştır.

2012-2015 yılları arasında Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlik  Ek Ödeme, Kalite-Eğitim ve Gözlem Uzmanı olarak görev yapmıştır.

2015 yılından itibaren Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü olarak halen görev yapmaktadır. (2016 Temmuz-Aralık ayları arasında Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi İdari ve Mali işler Müdürlüğü ve Sağlık bakım Hizmetleri Müdürlüğünü  ikinci görev olarak yapmıştır.)

Evli ve 2 çocuk babasıdır.